Kako funkcioniše Miha Bodytec?

Miha Bodytec funkcioniše na principu elektrostimulacija čitave muskulature koja omogućava kontrakcije mišića koje je teško postići samo treningom tegovima. Trening Miha Bodytec-om u trajanju od 20 minuta čistog rada mišića,

bez naprezanja tetiva i zglobova, direktno rezultira povećanim sagorevanjem kalorija, gubitkom težine, smanjenjem celulita, poboljšanjem opšteg stanja organizma, redukcijom bola, povećanjem izdržljivosti, snage i vitalnosti.

Sa Miha Bodytec-om možete kroz nekoliko nedelja dostići rezultate za koje su vam ranije bili potrebni meseci. Brzi dvadesetominutni trening fizički je jednak dvočasovnom treningu u teretani. Strujni impulsi prave 85 kontrakcija i time se najviše utiče na razvoj brzih mišićnih vlakana. Na taj način poboljšava se brzina, dinamika i vreme reakcije.

Miha Bodytec istovremeno stimuliše i ekstenzore i fleksore što ga čini jedinstvenim uređajem. Tokom petnaestominutnog vežbanja svaki mišić napravi 150 puta više kontrakcija nego metodom tradicionalnog treninga mišićne snage u teretani.

Zasto Miha Bodytech?

Miha Bodytech Efektivno izgrađuje mišiće

zahvaljujući elektrodama koje stimulišu mišiće u pravoj tački i jačinom koja je individualno prilagođena svakom vežbaču

Miha Bodytech Štiti ligamente i zglobove

elektro stimulacija utiče samo na mišiće, ne opterećuje zglobove, što je inače karakteristika konvencionalnog treninga

Miha Bodytech Skraćuje vreme treninga

za 20 minuta treninga sve grupe mišića stimulišu se istovremeno što je idealno za one koji nemaju vremena za višesatne treninge u teretani

Miha Bodytech Sagoreva masti, redukuje masno tkivo

optimalnom proporcijom između masti i mišića telo sagoreva znatno više kalorija čak i u periodu spavanja

Miha Bodytech Ubrzava cirkulaciju i redukuje celulit

povećava prokrvljenost vezivnog tkiva i time ne samo da ga redukuje već i otklanja uzročnike njegovog nastanka

Miha Bodytech Pozitivno utiče na psihičko stanje

smanjuje nivo stresa u organizmu i povećava lučenje hormona sreće

Miha Bodytech Pomaže u otklanjanju bola u lumbalnom delu leđa

jača duboke mišiće leđa duž celog kičmenog stuba

Jača mišiće karličnog dna, karlice

postporođajna rehabilitacija

KAKO SE PRIMENJUJE MIHA BODYTEC?

Plug&play princip Miha bodytec-a omogućuje da trening traje svega 15-ak minuta. Modularni sistem individualno stimuliše sve mišiće od glave do pete. Za postizanje optimalnih rezultata dovoljna su dva treninga nedeljno uz Vašu posvećenost i istrajnost u poštovanju osnovnih načela pravilne ishrane. Treninzi se izvode individualno uz stručan nadzor kvalifikovanog i obučenog fizioterapeuta i potpuno su prilagođeni posebnim potrebama svakog vežbača. Miha Bodytec treninge treba da sprovode oni koji žele da očuvaju i unaprede svoje zdravlje i poboljšaju kvalitet života, a krajnji rezultat je postizanje fizičke, mentalne i duhovne ravnoteže.

U našoj Ambulanti treninge sa Miha Bodytechom sprovodimo u sali za vezbanje koja je maksimalno prilagodjena nasim vezbacima.

Miloš Paunović
strukovni fizioterapeut
licencirani Mulligan fizioterapeut