Estetski tretmani

Fizijatrik i Estetik prati najsavremenije svetske trendove, koji se sve više okreću neinvazivnim medicinsko-estetskim tretmanima. Korišćenjem najsavremenijih metoda estetske i anti-aging medicine, našim klijentima obezbeđujemo brze i odmah vidljive rezultate. Nakon svake posete našem centru izgledaćete svežije, lepše i odmornije, a Vaše zadovoljstvo će se nesumnjivo reflektovati na sve sfere života.

 • Exilis RF terapija

  Exilis RF terapija

  Exilis Elite je uređaj najnovije generacije u svojoj kategoriji, koji kombinuje ultrazvuk i radiofrekventnu terapiju, u cilju efikasnog, bezbednog i bezbolnog nehirurškog preoblikovanja tela, uklanjanja masnih naslaga, zatezanja kože lica i tela.

  Exilis RF terapija
 • AWT

  AWT

  X-WAVE aparat predstavlja inovativnu metodu lečenja celulita, strija i ožiljaka.

  AWT
 • Hidromasaža

  Hidromasaža

  Hidromasaža može da se primenjuje samostalno, ali je najefikasnija kada joj prethode X-wave ili Exilis tretmani u cilju redukcije masnih naslaga i/ili celulita.

  Hidromasaža
 • Masaža

  Masaža

  Masaža je postupak koji podrazumeva primenu mehaničke energije kroz manuelne tehnike, korišćenje specijalnih aparata ili vode u vidu različitih vrsta pritisaka na meka tkiva i mišiće tela, što dovodi do poboljšanja cirkulacije i limfotoka, tj. do normalizacije tih tkiva.

  Masaža
 • Hilt laser

  Hilt laser

  Cilj terapije laserom visokog intenziteta je delovanje na patološke procese u mekim tkivima.

  Hilt laser
 • Presoterapija

  Presoterapija

  Presoterapija je bezbolna, neinvazivna terapija koja omogućava detoksikaciju organizma stimulišući limfnu drenažu primenom adekvatnog, umerenog pritiska na gornje ili donje ekstremitete.

  Presoterapija
 • Miha EMS trening

  Miha EMS trening

  Miha Bodytec je poslednja generacija EMS uređaja napravljena po nemačkoj tehnologiji.

  Miha EMS trening