Exilis Elite i odgovori na vaša najčešća pitanja na jednom mestu

Exilis Elite i odgovori na vaša najčešća pitanja na jednom mestu
Miloš Paunović
16:07h

Zakažite termin

Brzo i jednostavno zakažite termin za pregled slanjem zahteva. Kontaktiraćemo vas u najkraćem roku.

Zakažite termin

Leto i lepo vreme su sve bliže, što znači da sa tim dolazi i sezona kratkih rukava, bretela, haljina, kupaćih kostima… A najčešće pitanje koje se postavlja u ovom periodu jeste kako da smršam? Kako da se zategnem? Kako da se rešim celulita? Ima li pomoći kod strija? Kako da koža izgleda podmlađeno i jedro? Ukoliko ste neko od ovih pitanja postavili sebi ili kucali u google tražeći rešenje, nastavite da čitate naredne redove jer smo sigurni da se odgovor na vaša pitanja nalazi upravo ovde.

Danas razgovaramo o Exilis Elite tretmanu . U pitanju je napredno rešenje za zatezanje kože, podmlađivanje kože i oblikovanje tela. Ovaj neinvazivni tretman je odlična opcija za pacijente koji žele da zategnu opuštenu kožu, smanje bore, eliminišu celulit i uklone druge znake starenja.

U nastavku vam ostavljamo najčešće postavljana pitanja koja vam mogu pomoći da utvrdite da li je zatezanje kože Exilis Elite tretmanom pravi izbor za vas.

Šta je zapravo Exilis Elite?

Exilis Elite je najnaprednija tehnologija za zatezanje opuštene kože, smanjenje bora i oblikovanje tela. Ovaj neinvazivni tretman se može koristiti za oblikovanje i zatezanje više delova tela, bez hirurške intervencije. Sve ovo postiže se uz pomoć kontrolisanog zagrevanja tkiva.

Kako funkcioniše Exilis Elite tretman?

Kombinacija mehaničkih efekata ultrazvuka i visokofrekventne energije omogućava pristup ranije nedostupnim tkivima. Uređaj precizno i ciljano zagreva duboke slojeve masnog tkiva, dok površno kontaktno hlađenje reguliše temperaturu kože i štiti njene fine strukture.

Stimulacija metaboličkih aktivnosti ubrzava razgradnju masnih naslaga (lipolizu). Toplotna reakcija uzrokuje denaturaciju kolagenih vlakana i njihovu posledičnu remodelaciju, tj. kolagena vlakna postaju kraća i čvršća, što rezultira primetnim zatezanjem kože tela.

Ko je dobar kandidat za ovej tretman?

Kandidat za ovaj neinvazivni tretman zatezanja kože je odrasla osoba koja želi kozmetička poboljšanja u problematičnim regijama. Najčešće su to stomak, bokovi, butine, zadnjica, regija vrata i dekoltea, lice. Pacijent takođe treba da bude dobrog zdravlja. Treman se u trudnoći ne preporučuje. Tretman je bezbedan za razne tipove kože, stanja i starosnu dob.

Koje regije se mogu tretirati?

Exilis Elite tretman se može primenjivati na lice, vrat, ruke, kolena, butine, noge, zadnjicu. Pogodan je kako za žene tako i za muškarce.

Kada se mogu očekivati prvi rezultati?

Potrebno je uraditi 4 tretmana u seriji. Pauza između tretmana je od 7 do 14 dana. Serija se može ponoviti nakon 6 meseci do godinu dana. Budući da Exilis Elite zatezanje kože uključuje preoblikovanje kolagena u najdubljim slojevima kože, videćete maksimalne rezultate najmanje pet meseci nakon završetka tretmana.

Kakva je procedura nakon tretmana?

Budući da ovaj tretman nema neželjene efekte i neinvazivan je, pacijenti se obično vraćaju svojim uobičajenim dnevnim aktivnostima odmah nakon tretmana.

Kontaktirajte nas za više informacija

Ako želite da isprobate Exilis Elite tretman za zatezanje kože kontaktirajte nas danas na 011/40-80-143 ili 063/355-085 da biste zakazali vaše personalizovane konsultacije!

063355085
track