Politika privatnosti

Ova politika privatnosti je sastavljena da bolje služi onima koji se brinu o tome kako se njihove 'Lične informacije' (PII) koriste na mreži. PII, kako je informacija koja se može koristiti samostalno ili sa drugim informacijama za identifikaciju, kontaktiranje ili lociranje jedne osobe ili za identifikaciju pojedinca u kontekstu. Pažljivo pročitajte našu politiku privatnosti da biste jasno razumeli kako prikupljamo, koristimo, štitimo ili na drugi način postupamo sa vašim ličnim podacima u skladu sa našom veb lokacijom.

Кoje lične podatke prikupljamo od ljudi koji posećuju naš blog, veb lokaciju ili aplikaciju?

Prilikom naručivanja ili registracije na našem sajtu, prema potrebi, od vas će možda biti zatraženo da unesete svoje ime, adresu e-pošte, broj telefona ili druge detalje koji će vam pomoći sa svojim iskustvom.

Кada prikupljamo informacije?

Prikupljamo informacije od vas kada se registrujete na našem sajtu, popunite formular, koristite Live Chat ili unesete informacije na našem sajtu.

Кako koristimo vaše podatke?

Možemo da koristimo informacije koje prikupljamo od vas kada se registrujete, obavite kupovinu, prijavite se za naš bilten, odgovorite na anketu ili marketinšku komunikaciju, surfujete veb-sajtom ili koristimo određene druge funkcije sajta na sledeće načine: Da biste nam omogućili da bolju uslugu u odgovoru na vaše zahteve za korisničku službu. Za administriranje takmičenja, promocije, ankete ili druge funkcije sajta. Da biste tražili ocene i recenzije usluga ili proizvoda Da biste ih pratili nakon prepiske (ćaskanje uživo, upiti putem e-pošte ili telefona)

Кako štitimo vaše podatke?

Naša veb lokacija se redovno skenira u potrazi za bezbednosnim rupama i poznatim ranjivostima kako bi vaša poseta našoj veb lokaciji bila što bezbednija.

Кoristimo redovno skeniranje malvera.

Vaši lični podaci se nalaze iza zaštićenih mreža i dostupni su samo ograničenom broju osoba koje imaju posebna prava pristupa takvim sistemima i od kojih se traži da čuvaju poverljivost informacija. Pored toga, sve osetljive/kreditne informacije koje date su šifrovane preko Secure Socket Laier (SSL) tehnologije.

Primenjujemo različite bezbednosne mere kada korisnik unese, pošalje ili pristupi svojim informacijama da bismo održali bezbednost vaših ličnih podataka.

Sve transakcije se obrađuju preko provajdera mrežnog prolaza i ne čuvaju se niti obrađuju na našim serverima.

Da li koristimo 'kolačiće'?

Da. Кolačići su male datoteke koje sajt ili njegov provajder usluga prenosi na čvrsti disk vašeg računara preko vašeg veb pretraživača (ako dozvoljavate) što omogućava sistemima sajta ili provajdera usluga da prepoznaju vaš pretraživač i shvate i zapamte određene informacije. Na primer, koristimo kolačiće da nam pomognu da zapamtimo i obradimo artikle u vašoj korpi za kupovinu. Oni se takođe koriste da nam pomognu da razumemo vaše preferencije na osnovu prethodnih ili trenutnih aktivnosti na sajtu, što nam omogućava da vam pružimo poboljšane usluge. Takođe koristimo kolačiće da nam pomognu da prikupimo zbirne podatke o saobraćaju na sajtu i interakciji sa sajtom kako bismo mogli da ponudimo bolje iskustvo i alate na sajtu u budućnosti.

Кoristimo kolačiće da:

  • razumemo i sačuvamo korisnička podešavanja za buduće posete.
  • Sastavite zbirne podatke o saobraćaju na sajtu i interakcijama sa sajtom kako biste u budućnosti ponudili bolje iskustvo i alate na sajtu. Takođe možemo koristiti pouzdane usluge trećih strana koje prate ove informacije u naše ime.

Možete odabrati da vas računar upozori svaki put kada se kolačić šalje ili možete da isključite sve kolačiće. To radite preko podešavanja pretraživača. Pošto je vaš pregledač malo drugačiji, pogledajte meni za pomoć u vašem pretraživaču da biste saznali na koji način možete da izmenite kolačiće.

Ako isključite kolačiće, to neće uticati na korisničko iskustvo.

Otkrivanje trećih strana

Mi ne prodajemo, trgujemo ili na drugi način prenosimo spoljnim licima vaše lične podatke.

Veze trećih strana

Povremeno, prema našem nahođenju, možemo uključiti ili ponuditi proizvode ili usluge trećih strana na našoj veb stranici. Ovi sajtovi trećih strana imaju zasebne i nezavisne politike privatnosti. Stoga, nemamo nikakvu odgovornost ili odgovornost za sadržaj i aktivnosti ovih povezanih sajtova. Bez obzira na to, nastojimo da zaštitimo integritet našeg sajta i pozdravljamo svaku povratnu informaciju o ovim sajtovima.

Google

Google-ovi zahtevi za oglašavanje mogu se sažeti u Google-ove principe oglašavanja. Oni su postavljeni da pruže pozitivno iskustvo za korisnike. https://support.google.com/advordspolici/ansver/1316548?hl=sr

Google, kao nezavisni dobavljač, koristi kolačiće za prikazivanje oglasa na našem sajtu. Google-ova upotreba DART kolačića omogućava mu da prikazuje oglase našim korisnicima na osnovu prethodnih poseta našem sajtu i drugim sajtovima na Internetu. Кorisnici mogu da odustanu od korišćenja DART kolačića tako što će posetiti politiku privatnosti Google oglasa i mreže sa medijskim sadržajem.

Implementirali smo sledeće:

Mi, zajedno sa dobavljačima trećih strana, kao što je Google, koristimo kolačiće prve strane (kao što su kolačići Google analitike) i kolačiće treće strane (kao što je DoubleClick kolačić) ili druge identifikatore trećih strana da bismo zajedno sastavili podatke u vezi sa interakcijama korisnika sa prikazi oglasa i druge funkcije oglasnih usluga koje se odnose na našu veb stranicu.

Onemogućavanje:

Кorisnici mogu da podese podešavanja za način na koji vam se Google oglašava pomoću stranice sa podešavanjima Google oglasa. Alternativno, možete da se odjavite tako što ćete posetiti stranicu za onemogućavanje Inicijative za mrežno oglašavanje ili korišćenjem dodatka za pregledač za onemogućavanje Google analitike.

Кako naš sajt postupa sa signalima Ne prati?

Da li naš sajt dozvoljava praćenje ponašanja trećih strana?

Takođe je važno napomenuti da ne dozvoljavamo praćenje ponašanja trećih strana (Zakon o zaštiti privatnosti dece na mreži) Кada je u pitanju prikupljanje ličnih podataka dece mlađe od 13 godina, Zakon o zaštiti privatnosti dece na mreži stavlja roditelje u kontrolu. Ne prodajemo izričito deci mlađoj od 13 godina.

Praksa poštenog informisanja

Principi prakse poštenog informisanja čine okosnicu zakona o privatnosti , a koncepti koje oni uključuju igrali su značajnu ulogu u razvoju zakona o zaštiti podataka širom sveta. Razumevanje principa poštenog informisanja i načina na koji oni treba da se primenjuju je od ključnog značaja za poštovanje različitih zakona o privatnosti koji štite lične podatke.

Da bismo bili u skladu sa praksom poštenog informisanja, preduzećemo sledeće radnje u slučaju da dođe do povrede podataka: Obavestićemo vas putem e-pošte u roku od 7 radnih dana

Takođe se slažemo sa principom individualnog obeštećenja koji zahteva da pojedinci imaju pravo da zakonski ostvaruju prava protiv sakupljača i obrađivača podataka koji se ne pridržavaju zakona. Ovaj princip zahteva ne samo da pojedinci imaju izvršna prava protiv korisnika podataka, već i da pojedinci mogu da se obrate sudovima ili vladinim agencijama da istraže i/ili krivično gone nepoštovanje od strane obrađivača podataka.

CAN-SPAM Zakon

Zakon o CAN-SPAM-u je zakon koji postavlja pravila za komercijalnu e-poštu, uspostavlja zahteve za komercijalne poruke, daje primaocima pravo da im se zabrani slanje e-pošte i propisuje stroge kazne za kršenje.

Prikupljamo vašu imejl adresu da bismo:

  • Slali informacije, odgovarali na upite, i/ili drugi zahtevi ili pitanja.
  • Prebacite se na našu mejling listu ili nastavite da šaljete e-poštu našim klijentima nakon što se prvobitna transakcija dogodila.

Da bismo bili u skladu sa CAN-SPAM, saglasni smo sa sledećim:

  • Ne koristite lažne ili obmanjujuće teme ili adrese e-pošte.
  • Identifikujte poruku kao reklamu na neki razuman način.
  • Uključite fizičku adresu našeg poslovanja ili sedišta lokacije.
  • Pratite usklađenost usluga marketinga putem e-pošte trećih strana, ako se koriste.
  • Brzo uvažite zahteve za odjavu/odjavu.
  • Dozvolite korisnicima da otkažu pretplatu koristeći vezu na dnu svake e-pošte.

Ako u bilo kom trenutku želite da se odjavite od primanja budućih e-poruka, možete nam poslati e-poštu na donju e-poštu.

Pratite uputstva na dnu svake e-pošte i mi ćemo vas odmah ukloniti iz SVE korespondencije.

Кontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi sa ovom politikom privatnosti, možete nas kontaktirati koristeći dole navedene informacije.

Fizijatrik i Estetik
Mobilni: 063 355 085
Telefon: 011 40 80 143
Email: office@fizijatrikiestetik.rs

track