Miha EMS trening

Miha EMS trening
13:49h

Zakažite termin

Brzo i jednostavno zakažite termin za pregled slanjem zahteva. Kontaktiraćemo vas u najkraćem roku.

Zakažite termin

Šta je miha bodytec?

Miha Bodytec je poslednja generacija EMS uređaja napravljena po nemačkoj tehnologiji. Radi na principu naizmenične struje niskog intenziteta i visoko je efikasna i bezbedna po ljudsko telo. Miha Bodytec idealna je za one sa zahtevnim karijerama, kao i za sve one koji vode brz način života i cene svoje slobodno vreme. Koriste je kako amateri tako i profesionalni sportisti. Miha Bodytec je zvanična sprava Olimpijskog komiteta Nemačke.

Dobitnik je prestižne Plus X Award nagrade za najinovativniji brend 2014. godine.

  Miha Bodytec funkcioniše na principu elektrostimulacija čitave muskulature koja omogućava kontrakcije mišića koje je teško postići samo treningom tegovima. Trening Miha Bodytec-om u trajanju od 20 minuta čistog rada mišića, bez naprezanja tetiva i zglobova, direktno rezultira povećanim sagorevanjem kalorija, gubitkom težine, smanjenjem celulita, poboljšanjem opšteg stanja organizma, redukcijom bola, povećanjem izdržljivosti, snage i vitalnosti.

  Sa Miha Bodytec-om možete kroz nekoliko nedelja dostići rezultate za koje su vam ranije bili potrebni meseci. Brzi dvadesetominutni trening fizički je jednak dvočasovnom treningu u teretani. Strujni impulsi prave 85 kontrakcija i time se najviše utiče na razvoj brzih mišićnih vlakana. Na taj način poboljšava se brzina, dinamika i vreme reakcije.

  Miha Bodytec istovremeno stimuliše i ekstenzore i fleksore što ga čini jedinstvenim uređajem. Tokom petnaestominutnog vežbanja svaki mišić napravi 150 puta više kontrakcija nego metodom tradicionalnog treninga mišićne snage u teretani.

  Kada se primenjuje miha bodytec?

  Miha Bodytec se primenjuje u situacijama kada želimo da postignemo efekte brzo, bilo da klijenti žele da očuvaju ili preoblikuju svoje telo, kada su u pitanju ljudi koji se sportom bave amaterski ali i profesionalno; tokom oporavka posle povreda, nekih operativnih zahvata, porođaja i sl.

  Svaki trening se individualno prilagođava potrebama vežbača i oblikuje od strane posebno edukovanog fizioterapeuta. U zavisnosti od trenutnog fizičkog stanja i krajnjeg cilja Miha Bodytec aparat kombinuje:

  • trening za mišićnu snagu, izdržljivost i eksplozivnost kroz različite statičke ili dinamičke vežbe
  • trening za mršavljenje, ubrzavanje metabolizma i cirkulacije(anticelulit program)
  • program za opuštanje mišića nakon treninga(relaks masaža strujom).

  Ovim postižemo sledeće efekte:

  • aktiviraju se sve najveće i najvažnije grupe mišića na našem telu
  • mišići se oblikuju i jačaju čime se poboljšava opšta pokretljivost
  • povećava se cirkulacija krvi i ubrzava metabolizam
  • direktno se deluje i na potkožno tkivo (masne naslage i celulit)
  • redukuju se masne naslage u korist mišićne mase
  • ne opterećuju se zglobovi kao kod uobičajenih metoda vežbanja

  Kako se primenjuje miha bodytec?

  Plug&play princip Miha bodytec-a omogućuje da trening traje svega 15-ak minuta. Modularni sistem individualno stimuliše sve mišiće od glave do pete. Za postizanje optimalnih rezultata dovoljna su dva treninga nedeljno uz Vašu posvećenost i istrajnost u poštovanju osnovnih načela pravilne ishrane. Treninzi se izvode individualno uz stručan nadzor kvalifikovanog i obučenog fizioterapeuta i potpuno su prilagođeni posebnim potrebama svakog vežbača. Miha Bodytec treninge treba da sprovode oni koji žele da očuvaju i unaprede svoje zdravlje i poboljšaju kvalitet života, a krajnji rezultat je postizanje fizičke, mentalne i duhovne ravnoteže.

  063355085
  track