O nama

Dobrodošli u centar Fizijatrik I Estetik

Naša vizija je da pružimo našim pacijentima pouzdane programe fizikalne terapije, poboljšamo njihovo zdravlje u pravcu nezavisnosti i pomognemo im da promene svoje živote u pozitivnijem pravcu.“ Osnovani 2015. godine, Fizijatrik I Estetik vodeći je autoritet u oblastima fizikalne terapije i rehabilitacije u Beogradu I sire. Sa najsavremenijim centrom za fizikalnu terapiju, opremom za fizikalnu terapiju i visoko specijalizovanim profesionalcima za fizikalnu terapiju, nudimo vaše odgovore na današnje zdravstvene probleme.

Zašto smo drugačiji?

Nažalost, nemaju svi pružaoci fizikalne terapije iste kvalifikacije, obuku i stručnu ekspertizu. Pojedinci koji nisu specijalizovani za disciplinu fizikalne terapije mogu prouzrokovati više štete nego koristi.

Кako se razlikujemo

U našim centru za fizikalnu terapiju u Beogradu, svi naši specijalisti za fizikalnu terapiju ( kako lekari tako I fizioterapeuti) su visoko kvalifikovani kliničari sa dugogodišnjim iskustvom i solidnim akreditivima. Mi praktikujemo praktične terapije koje smo razvili kroz kontinuirane istraživačke studije. Različiti modaliteti fizikalne terapije, kao što su tekar, HILT, trakcija, itd., samo su mali deo fizioterapije koju pacijent dobija u našem centru za fizikalnu terapiju. Naglašavamo praktičnu ručnu terapiju, Mulligan concept,terapiju triger tačaka, miofascijalnu fizikalnu terapiju, manipulaciju, stručno vođenje i individualizovane treninge i vežbe fizikalne terapije koje fizioterapeut pruža u sesijama jedan na jedan. Naš centar za fizikalnu terapiju opremljeni su najsavremenijom opremom za fizikalnu terapiju, a takođe obavljamo I neinvazivne estetske tretmane , treninge ,hidroterapiju I masaže. Imamo veoma sofisticiran kompjuterizovani sistem koji nam obezbeđuje lakšu komunikaciju sa klijentima ,kao I SMS podsetnik za zakazane termine.

Zašto izabrati nas?

Cilj Fizijatrik I Estetik centra je da pomogne čitavoj našoj zajednici da živi bezbolan i aktivan život! Naši prošli pacijenti se vraćaju u Fizijatrik I Estetik zbog našeg visokog standarda terapije i odlične usluge; ne bismo prihvatili ništa drugo od našeg tima. Pacijenti znaju da smo tu da pomognemo i da će se vratiti kad god imaju problem sa kojim možemo da im pomognemo. U stvari, mnogi naši prošli pacijenti će svratiti ili nas kontaktirati samo da bi se pozdravili i rekli nam kako su. Pored toga, naš tim nastoji da pomogne svakom pojedincu da postigne svoje lične ciljeve. Naš najveći uspeh je kada pacijent napusti našu kliniku u mogućnosti da radi ono što mu je potrebno i što želi. Nemojte čekati da se taj bol ili povreda pogorša. Nudimo termine za pregled istog ili sledećeg dana kako biste odmah krenuli na put oporavka. Pozovite 011/40-80-143 ili 063/355-085 sada i rezervišite Vaš termin.

Naš tim