Poboljšanje sportskih performansi

Poboljšanje sportskih performansi
15:52h

Zakažite termin

Brzo i jednostavno zakažite termin za pregled slanjem zahteva. Kontaktiraćemo vas u najkraćem roku.

Zakažite termin

Kako do boljih performansi?

Program poboljšanja sportskih performansi preporučuje se osobama koje se bave profesionalno sportom, ali i osobama koje se bave rekreativno. Bavljenje sportom pored mnoštva pozitivnih učinaka na ljudsko telo, povlači sa sobom i neke negativne posledice po ljudsko telo (povrede mišićnog tkiva). Zbog toga je veoma bitno posvetiti se pravilnoj pripremi za sportski nastup.

Program poboljšanja sportskih performansi odnosi se na više tipova vežbanja, u zavisnosti od potreba i mogućnosti pojedinca. Uz stručan nadzor medicinskog osoblja centra Fizijatrik i Estetik, radimo na tome da Vas pripremimo za sport po vašem izboru i pomognemo Vam da što duže ostanete aktivni i zdravi.

Program poboljšanja sportskih performansi:

  • fukncionalni trening
  • proprioceptivni trening
  • trening za poboljšanje agilnosti brzine
  • trening snage i izdržljivosti
  • aerobni trening
  • trening uz Miha Bodytec aparat za poboljšanje snage, ravnoteže, koordinacije i kondicije u određenom sportu
  • trening za poboljšanje posture

Evaluacija (procena stanja) sportiste ili rekreativca:

Određuje se BMI (Body mass index), procenat mišićnog tkiva, masnog tkiva, visceralnih masti, zatim antropometrijsko merenje (obim ekstremiteta, visina, težina).

Zatim, uz savetovanje sa fizioterapeutom, određuje se cilj i detaljan plan i program poboljšanja sportskih performansi.

Program poboljšanja sportskih performansi je individualan i zavisi od stepana fizičke sposobnosti osobe.

Za sve osobe koje se rekreativno bave sportom ili žele da počnu rekreativno da se bave, sprovodimo širok spektar individualnih treninga, kao što su fukncionalni trening, anaerobni i aerobni trening, trening za poboljšanje koordinacije, snage ili posture tela. Svaki od navedenih programa se unapred planira i organizuje u zavisnosti od želja i mogućnosti osobe.

trening sa miha bodytec-om

Ukoliko se osoba bavi profesionalno sportom (profesionalni sportista), sprovodimo trening primenom najsavremenije tehnologije aparata elektrostimulacije Miha Bodytec, koji traje 20 minuta. Preporučujemo osobama koje žele u najkraćem mogućem roku da ojačaju svoje telo i poboljšaju sportski rezultat . Trening sa Miha Bodytec -om izvodi se individualno, uz stalni nadzor i kontrolu sertifikovanog Miha fizioterapeuta , u skladu sa zdravstvenim stanjem klijenta.

Preporučeni tretmani

063355085
track