Miha Bodytec - Fizijatrik & Estetik
Add more content here...

Miha Bodytec

Miha Bodytec je poslednja generacija EMS uređaja napravljena po nemačkoj tehnologiji.

ŠTA JE MIHA BODYTEC?

 

Miha Bodytec je poslednja generacija EMS uređaja napravljena po nemačkoj tehnologiji. Radi na principu naizmenične struje niskog intenziteta i visoko je efikasna i bezbedna po ljudsko telo. Miha Bodytec idealna je za one sa zahtevnim karijerama, kao i za sve one koji vode brz način života i cene svoje slobodno vreme. Koriste je kako amateri tako i profesionalni sportisti. Miha Bodytec je zvanična sprava Olimpijskog komiteta Nemačke.

Dobitnik je prestižne Plus X Award nagrade za najinovativniji brend 2014. godine.

  Miha Bodytec funkcioniše na principu elektrostimulacija čitave muskulature koja omogućava kontrakcije mišića koje je teško postići samo treningom tegovima. Trening Miha Bodytec-om u trajanju od 20 minuta čistog rada mišića, bez naprezanja tetiva i zglobova, direktno rezultira povećanim sagorevanjem kalorija, gubitkom težine, smanjenjem celulita, poboljšanjem opšteg stanja organizma, redukcijom bola, povećanjem izdržljivosti, snage i vitalnosti.

  Sa Miha Bodytec-om možete kroz nekoliko nedelja dostići rezultate za koje su vam ranije bili potrebni meseci. Brzi dvadesetominutni trening fizički je jednak dvočasovnom treningu u teretani. Strujni impulsi prave 85 kontrakcija i time se najviše utiče na razvoj brzih mišićnih vlakana. Na taj način poboljšava se brzina, dinamika i vreme reakcije.

  Miha Bodytec istovremeno stimuliše i ekstenzore i fleksore što ga čini jedinstvenim uređajem. Tokom petnaestominutnog vežbanja svaki mišić napravi 150 puta više kontrakcija nego metodom tradicionalnog treninga mišićne snage u teretani.

  ShockWaveTretman

  Uz svaki uplaćeni Miha paket dobija se jedna besplatna hidromasaža

  KADA SE PRIMENJUJE MIHA BODYTEC?

  Miha Bodytec se primenjuje u situacijama kada želimo da postignemo efekte brzo, bilo da klijenti žele da očuvaju ili preoblikuju svoje telo, kada su u pitanju ljudi koji se sportom bave amaterski ali i profesionalno; tokom oporavka posle povreda, nekih operativnih zahvata, porođaja i sl.

  Svaki trening se individualno prilagođava potrebama vežbača i oblikuje od strane posebno edukovanog fizioterapeuta. U zavisnosti od trenutnog fizičkog stanja i krajnjeg cilja Miha Bodytec aparat kombinuje:

  • trening za mišićnu snagu, izdržljivost i eksplozivnost kroz različite
   statičke ili dinamičke vežbe
  • trening za mršavljenje, ubrzavanje metabolizma i cirkulacije(anticelulit program)
  • program za opuštanje mišića nakon treninga(relaks masaža strujom).

  Ovim postižemo sledeće efekte:

  • aktiviraju se sve najveće i najvažnije grupe mišića na našem telu
  • mišići se oblikuju i jačaju čime se poboljšava opšta pokretljivost
  • povećava se cirkulacija krvi i ubrzava metabolizam
  • direktno se deluje i na potkožno tkivo (masne naslage i celulit)
  • redukuju se masne naslage u korist mišićne mase
  • ne opterećuju se zglobovi kao kod uobičajenih metoda vežbanja

  KAKO SE PRIMENJUJE MIHA BODYTEC?

  Plug&play princip Miha bodytec-a omogućuje da trening traje svega 15-ak minuta. Modularni sistem individualno stimuliše sve mišiće od glave do pete. Za postizanje optimalnih rezultata dovoljna su dva treninga nedeljno uz Vašu posvećenost i istrajnost u poštovanju osnovnih načela pravilne ishrane. Treninzi se izvode individualno uz stručan nadzor kvalifikovanog i obučenog fizioterapeuta i potpuno su prilagođeni posebnim potrebama svakog vežbača. Miha Bodytec treninge treba da sprovode oni koji žele da očuvaju i unaprede svoje zdravlje i poboljšaju kvalitet života, a krajnji rezultat je postizanje fizičke, mentalne i duhovne ravnoteže.