Hidromasaža - Fizijatrik & Estetik
Add more content here...

Hidromasaža

Hidromasaža može da se primenjuje samostalno, ali je najefikasnija kada joj prethode X-wave ili Exilis tretmani u cilju redukcije masnih naslaga i/ili celulita.

ŠTA JE HIDROMASAŽA?

U našoj ambulanti hidroterapija se sprovodi uz pomoć savremene hidromasažne kade, čije dimenzije i oblik omogućavaju da svaki klijent može da zauzme udoban i relaksirani položaj, Koristimo toplu vodu, čija se temperatura individualno prilagođava, a putem mlaza vode iz mlaznica i creva sprovodi se masaža celog ili po potrebi nekog određenog dela tela. Takođe, uz pomoć posebnih mlaznica, primenjuje se vrtložna masaža, a zahvaljujući malim mlaznicama na dnu kade, možemo primenjivati i masažu mehurićima vazduha (takozvana biserna kupka), koja stvara efekat lagane masaže na površini kože i daje posebno prijatan i blagotvoran efekat. 

Exilis-Elite-Uredjaj

KAKO DELUJE HIDROMASAŽA?

Hidromasaža može da se primenjuje samostalno, ali je najefikasnija kada joj prethode X-wave ili Exilis tretmani u cilju redukcije masnih naslaga i/ili celulita. Takođe, veoma je blagotvorna kada se primenjuje nakon EMS treninga uz pomoć Miha Bodytec aparata. Jedan tretman traje obično oko 20 minuta, a broj tretmana zavisi od potreba svakog pacijenta.