FOOT BALANCE - Fizijatrik i Estetik - 100% ulosci po meri
Add more content here...

FOOT BALANCE – 100% ortopedski ulošci po meri za nepravilan položaj stopala

Nepravilan polozaj stopala cesto izaziva bolove u ledjima, kukovima, kolenima I ima negativan uticaj na posturu tela. Sa svojih 26 kostiju i slozenim kompleksom misica predstavljaju oslonac celog tela pri hodu.

FootBalance koncept je kreiran od strane ortopeda I drugih medicinskih strucnjaka.  Kompjuterskom analizom stopala I ulozaka radjenih 100% po meri, footbalance koncept sluzi kao prirodna podrska stopalu I pravilnom polozaju tela.

Foot balance ulošci su RADJENI PO MERI

Svacija stopala su razlicita I cesto se razlikuju cak I nase levo I desno stopalo. FootBalance ulosci su oblikovani 100% po meri Vasih stopala kako bi savrseno pratili njihovu konturu.

Foot balance ulošci su BRZI I LAKI

U vecini slucajeva Vasi ulosci po meri mogu biti oblikovani na licu mesta, omogucujuci Vam da odmah iskusite vecu udobnost I sklad sa linijom Vasih stopala.

Foot balance ulošci su Pristupacni

FootBalance ulosci su 100% po meri I ceo spektar nasih proizvoda pristupacno su resenje za probleme sa stopalima, koji pogadjaju sve vise ljudi.

FootBalance – ortopedski ulošci za stopala dolaze u nekoliko varijanti:

Dynamik BLUE – FootBalance ortopedski ulošci 

Specijalno dizajnirani za muška stopala sa širom osnovom i većim petnim delom uloška. Odlično rešenje za svakodnevne aktivnosti, duge šetnje i naporne dane u patikama. Takođe namenjeni takmičarima i rekreativcima za brojne sportske aktivnosti poput trčanja, fitnesa, tenisa i golfa.

Max – FootBalance ortopedski ulošci 

Pružaju veću podršku i udobnost za intenzivnu i dugotrajnu fizičku aktivnost. Takođe se preporučuju i za krupnije takmičare i rekreativce, izraženu pronaciju stopala i čvršću obuću. Odlični za sportske aktivnosti poput jogging-a, hiking-a i skijanja.

Performance – FootBalance ortopedski ulošci 

Perfektni za sportove gde je brzina na prvom mestu! Svojim tankim profilom odlično se uklapaju u usku obuću. Namenjeni za sportove kao što su atletika, fudbal, biciklizam, hokej, ragbi i sportsko penjanje.

Game – FootBalance ortopedski ulošci 

Ulošci za visok uticaj na sportskom igralištu! Nude pojačanu apsorpciju šoka, bolju stabilnost i prevenciju od povrede. Zahvaljujući dodatku Poron® XRD-a za članak i petu, uložak ima odličnu apsorpciju udara i otpornost na pritisak stopala. Namenjeni sportovima koji sadrže eksplozivne pokrete i promene pravca u koje spadaju košarka, rukomet, odbojka, tenis i slični.

QuickFit PLAVI – FootBalance ortopedski ulošci 

Pravi izbor za normalan i visoki svod stopala. Ovaj standardni uložak pogodan je i za svakodnevne aktivnosti i za sport. Oblikovanje finalizirate kod kuće u skladu sa svojim stopalima.

Active Profile – FootBalance ortopedski ulošci 

Active Profile je tanji uložak, sasvim pripijen uz obuću. Napravljen je od kvalitetne kože i usmerava i podržava Vaša stopala, pomažući da Vaše telo bude u balansu i pravilnom položaju.

Active Comfort – FootBalance ortopedski ulošci 

Active Comfort uložak  ima odličnu apsorpciju udara o podlogu . Active Profile je tanji uložak, sasvim pripijen uz obuću. Napravljen je od kvalitetne kože i usmerava i podržava Vaša stopala, pomažući da Vaše telo bude u balansu i pravilnom položaju.

Dynamic Profile – FootBalance ortopedski ulošci 

Dynamic Profile je tanji uložak, sasvim pripijen uz obuću. Napravljen je od kvalitetne kože i usmerava i podržava Vaša stopala, pomažući da Vaše telo bude u balansu i pravilnom položaju.

Dynamic Comfort – FootBalance ortopedski ulošci 

Dynamic Comfort uložak ima odličnu apsorpciju udara  o podlogu. Napravljen je od kvalitetne kože i usmerava i podržava Vaša stopala, pomažući da Vaše telo bude u balansu i pravilnom položaju.

FootBalance od sada mozete koristiti I kod nas u Ambulanti za fizikalnu medicinu I rehabilitaciju Fizijatrik I Estetik. Vise informacija mozete dobiti pozivom na nas kontakt telefon.

Miloš Paunović
strukovni fizioterapeut
licencirani Mulligan fizioterapeut