Šta možete da očekujete od Miha Bodytec treninga?

Šta možete da očekujete od Miha Bodytec treninga?
Miloš Paunović
16:07h

Zakažite termin

Brzo i jednostavno zakažite termin za pregled slanjem zahteva. Kontaktiraćemo vas u najkraćem roku.

Zakažite termin

Ono što odmah možemo da kažemo bez okolišanja jeste da uz Miha Bodytec trening rezultati ne izostaju. A pored sjajnih rezultata možete da računate na još mnoge benefite. Uz Miha Bodytec trening ćete poboljšati mobilnost, povećati mišićnu masu, rešiti se masnih naslaga, poboljšati sveopšte zdravstveno stanje…

Ono što bismo posebno želeli da istaknemo jeste to da je Miha Bodytec namenjen svima. Kako profesionalnim sportistima, tako i rekreativcima ali i onima koji su se tek sada odvažili da počnu da treniraju.

Ukoliko i dalje razmišljate da li je Miha Bodytec pogodan za vas i šta vam to ovakav način treniranja može doneti, pažljivo pročitajte naredne redove.

#1 Miha Bodytec vam pomaže da se rešite viška kilograma

Miha Bodytec funkcioniše na principu elektrostimulacija čitave muskulature koja omogućava kontrakcije mišića koje je teško postići na klasičnom treningu u teretani. Trening Miha Bodytec traje 20 minuta. U tih 20 minuta možete da očekujete samo čist rad mišića, bez naprezanja tetiva i zglobova.

Upravo ovo direktno rezultira povećanim sagorevanjem kalorija, gubitkom viška kilograma ali i smanjenjem celulita.

#2 Efikasan u borbi sa celulitom

Da, Miha Bodytec trening je efikasan i u borbi protiv dobro poznate „narandžine kore“. Najefikasnija borba protiv celulita, kao i prevencija pojave celulita, jeste kombinovanje sistemske redukcije težine i masnog tkiva sa jačanjem vezivnog tkiva.

Redovan i intenzivan trening doprinosi smanjenju viška masnog tkiva, povećanju mišićne mase, a pozitivno deluje i na metabolizam. Upravo ti, ojačani mišići zatežu kožu koja se nalazi iznad njih i poboljšavaju njenu trofiku.

Prednost EMS treninga je simultana stimulacija visokog intenziteta svih velikih mišićnih grupa, što uz poboljšanje cirkulacije i odvođenje štetnih produkata metabolizma. Efektno smanjuje masne naslage na kritičnim regijama kao što su struk, kukovi i butine.

#3 Miha Bodytec gradi i jača mišiće

Tokom procesa željenog mršavljenja veoma je važno održavati i povećavati mišićnu masu. Razlog je sledeći: mišici u odnosu na masno tkivo troše mnogo više energije (viši im je bazalni metabolizam).

Pored toga, mišićno tkivo je i teže od masnog tkiva, tako da treba uzeti u obzir da ćete tokom ovog programa, u poređenju sa redukcionim dijetama (tokom kojih gubite i deo mišićnog tkiva), manje gubiti kilograme. Umesto toga, preoblikovaćete svoje telo, a ono što je posebno važno istaći jeste da će upravo taj efekat biti dugotrajan.

Miha Bodytec istovremeno stimuliše i ekstenzore i fleksore što ga čini jedinstvenim uređajem. Tokom 20 minuta ovog načina vežbanja svaki mišić napravi 150 puta više kontrakcija nego metodom tradicionalnog treninga u teretani.

#4 Poboljšava mobilnost

Miha Bodtec trening donosi sa sobom i poboljšanje mobilnosti. Na koji način? Miha Bodytec je trening za celo telo, pomaže vam da ojačate, upoznaje vas sa velikim brojem različitih vebi, čime povećava i poboljšava opseg pokreta. Dinamičan je i ne fokusira se samo na jednu grupu mišića.

U samo 20 minuta treniga postižete sve – radite i na snazi i na zatezanju i na mobilnosti.

#5 Posvećeni samo vama – rad 1 na 1

Ono što je posebno važno da istaknemo jeste to da niste prepušteni sami sebi tokom treninga. Kod nas je uz vas konstantno stručno i obučeno lice koje će vam pomoći da iz svakog Miha Bodytec treninga izvučete maksimum i koji će pratiti vaš napredak.

Kada rezervišete vaš termin, on je samo vaš, što znači da nema gužve i da smo posvećeni vama i vašem napretku maksimalno.

Naš tim vam stoji na raspolaganju za besplatne konsultacije i sva dodatna pitanja koja nam možete postaviti pozivom na 011/40-80-143 ili 063/355-085.

063355085
track