X-Wave: Dokazano i provereno najbolji u borbi protiv celulita

X-Wave: Dokazano i provereno najbolji u borbi protiv celulita
Miloš Paunović
16:07h

Zakažite termin

Brzo i jednostavno zakažite termin za pregled slanjem zahteva. Kontaktiraćemo vas u najkraćem roku.

Zakažite termin

Borba protiv celulita – mnoge žene bi rekle i borba sa vetrenjačama. Međutim, iako ste izgubile do sada nekoliko borbi sa njim, ne znači i da je cela bitka izgubljena. Celulit nije nešto na šta morate da se naviknete, ukoliko vam smeta, postoji efekisan način na koji možete i da ga se rešite. U pitanju je X-Wave tretman.

Ovaj neinvazivan i bezbolan estetski tretman će vam omogućiti da popravite kvalitet kože, da je podmladite, zategnete, smanjite vidljivost i samu pojavu strija kao i celulita.

ŠTA JE X-WAVE?

X-Wave je vrsta etetskog tretmana akustičnim talasima koji prodiru kroz slojeve kože, stvarajući vibracije u mekim tkivima. Akustični talasi su snažni, usmereni impulsi zvuka na određena područja kože ili tkiva. Što dalje može rezultirati poboljšanjem glatkoće, elastičnosti i teskture kože.

KAKO DELUJE X-WAVE TRETMAN?

X-Wave deluje tako da razgrađuje masne naslage koje se nalaze ispod kože. Sam aparat stimuliše limfnu drenažu, čime dolazi do uklanjanja viška masnih materija i toksina iz tela. Pomaže u proizvodnji kolagena koji je od izuzetnog značaja za kožu kako bi ona izgledala zdravije, zategnutije i mlađe.

Akustični talasi fizički razbijaju masne naslage, tako što aktiviraju masne ćelije, zbog čega one postaju mekše i propusnije. Zbog toga su lipidi u stanju da lakše napuste telo kroz limfni sistem.

Pored toga što ovaj tretman pomaže u borbi protiv celulita, takođe nudi i druge benefite. Akustičnni talasi pojačavaju protok krvi i cirkulaciju u području koje se tretira, što podstiče razvoj novih krvnih sudova. Ti novi krvni sudovi u to područje donose više kiseonika i hranjivih sastojaka koji dodatno pomažu obnavljanju kože i tkiva.

Kako ovi talasi stimulišu limfni sistem, telo se bolje i „čisti“ , rešava se brže toksina, masti i viška vode, što ima dodatne benefite i po izgled ali i po opšte zdravlje. Povećanje fibroblasta rezultira povećanjem kolagena, što opet rezultira glatkom kožom. Može se reći da X-Wave podstiče niz pozitivnih događaja u organizmu.

KOJE SU PREDNOSTI X-WAVE TRETMANA?

Razgrađuje masne naslage i celulit

Poboljšava tonus mišića

Zaglađuje i pomlađuje kožu

Zateže kožu i vezna tkiva

Smanjuje obim tretirane površine

Povećava čvrstinu kože

Pomaže kod ožiljaka i strija

KOLIKO TRETMANA JE POTREBNO ZA BORBU PROTIV CELULITA?

Broj neophodnih tretmana i nedelja u koje se raspoređuju sesije, zavisi od pacijenta do pacijanta i područja koje se tretira. Za borbu protiv celulita u proseku su potrebna dva do tri tretmana nedeljno.

KADA MOGU DA OČEKUJEM REZULTATE?

Većina ljudi vidljivo poboljšanje oseti posle četiri tretmana. Tada već dolazi do vidljivog poboljšanja teksture kože, dok će potpuni rezultat biti vidljiv tek nakon završenog, prilagođenog broja tretmana.

Takođe, kvalitet kože će se postepeno poboljšavati tokom naredna dva do tri meseca nakon samih tretmana, kako se poboljšava i proizvodnja kolagena.

Ukoliko želite da zakažete svoj termin za ovaj neinvazivan i bezbolan tretman protiv celulita, to možete učiniti pozivom na 011/40-80-143 ili 063/355-085. Pozivom na te brojeve možete dobiti i sve neophodne informacije kao i besplatne konsultacije sa našim stručnjacima. Dobro došli.

063355085
track