Oblikujte telo uz Body Forming paket

Oblikujte telo uz Body Forming paket
Miloš Paunović
16:07h

Zakažite termin

Brzo i jednostavno zakažite termin za pregled slanjem zahteva. Kontaktiraćemo vas u najkraćem roku.

Zakažite termin

OBLIKUJTE TELO UZ BODY FORMING PAKET

Jasno je da lepo vreme stiže, polako slojevi odeće postaju tanji i shvatate da vaše telo nije u formi u kojoj je bilo. Zima je učinila svoje. Međutim, još uvek imate vremena da se posvetite sebi pre nego što nam stigne i leto. Važno je odlučiti i početi, a uz naš stručan tim koji je napravio idealnu kombinaciju za postizanje željenih rezultata, stižete na cilj u roku od samo mesec dana.

U tome će vam pomoći Body Forming paket je namenjen upravo onima koji žele da se posvete svom telu i dovedu ga do savršenstva. Na putu ka cilju oblikovaćemo telo radiotalasima i uz stimulaciju mišića za kratko vreme, na zdrav način i uz našu stručnu pomoć stižete do rezultata.

Šta sve sadrži Body Forming paket?

Body Forming paket podrazumeva osam termina Miha Bodytec treninga, četiri tretmana presoterapije i četiri tretmana Exilis Elite aparatom za regiju stomaka. A zašto smo izabrali baš ovu kombinaciju?

MIHA BODYTEC – IZDRŽLJIVOST, SNAGA, VITALNOST

Danas, vreme je luksuz, a upravo je Miha Bodytec idealna za sve one sa zahtevnim karijerama, kao i za sve one koji vode brz način života i cene svoje slobodno vreme. Miha Bodytec je uređaj koji radi na principu naizmenične struje niskog intenziteta i visoko je efikasna i bezbedna po ljudsko telo. Koristi se kada je klijentu cilj da redukuje telesnu težinu, tačnije da preoblikuje svoje telo, kada želimo da sprečimo pojavu celulita ili da otklonimo već postojeći efekat narandžine kore.

MihaBodytec

Tokom petnaestominutnog vežbanja svaki mišić napravi 150 puta više kontrakcija nego metodom tradicionalnog treninga mišićne snage u teretani. Važno je naglasiti da su efekti preoblikovanja tela na ovaj način dugotrajni.

PRESOTERAPIJA – ZA DETOKS CELOG ORGANIZMA

Glavna odlika PRESOTERAPIJE je poboljšanje limfotoka njegovim ubrzanjem i preusmeravanjem kada je to potrebno, uz direktno i indirektno dejstvo na protok venske krvi. Presoterapija se primenjuje u cilju uklanjanja masnih naslaga i celulita, redukcije tečnosti tokom procedura gubljenja telesne mase, učvršćivanja kože i vezivnog tkiva, pre i posle liposukcijskih tretmana, olakšavanja tegoba zbog natečenih (teških nogu), prevencije proširenja površinskih vena, relaksacije i regeneracije mišića, kao i detoksikacije uopšte.

PResoterapija

Dok vi udobno ležitite u prijatnom ambijentu i odmarate, vaš organizam se čisti. Složićete se sa nama da je ovo idealna kombinacija.

EXILIS ELITE – TOPLJENJE MASNIH NASLAGA I ZATEZANJE KOŽE

Exilis Elite je uređaj koji kombinuje ultrazvuk i radiofrekventnu terapiju, u cilju efikasnog, bezbednog i bezbolnog nehirurškog preoblikovanja tela, uklanjanja masnih naslaga, zatezanja kože lica i tela. Sve ovo postiže se uz pomoć kontrolisanog zagrevanja tkiva.

Kombinacija mehaničkih efekata ultrazvuka i visokofrekventne energije omogućava pristup ranije nedostupnim tkivima. Uređaj precizno i ciljano zagreva duboke slojeve masnog tkiva, dok površno kontaktno hlađenje reguliše temperaturu kože i štiti njene fine strukture.

Tokom tretmana nalazite se u udobnom, rasterećenom položaju. Važno je da istaknemo da je tretman bezbolan, a u tretiranoj regiji klijent oseća prijatno zagrevanje, nakon čega može nastaviti svoje redovne dnevne aktivnosti, jer na koži nema vidljivih tragova ove procedure. Potrebno je uraditi 4 tretmana u seriji, a upravo toliko tretmana dobijate i u našem Body Forming paketu.

ExilisElite

Body Forming je savršena kombinacija tretmana za preoblikovanje tela i vraćanje u formu. Važno nam je da se osećate dobro u svojoj koži, da budete zdravi i zadovoljni, zato smo odlučili da damo još jedan doprinos na vašem putu ka rezultatu. Ukoliko se odlučite za rezervaciju Body Forming paketa, ostvarujete popust, te umesto pune vrednosti ovog paketa koja iznosi 51,800 dinara, cena sa popustom iznosi 29,990 dinara (ušteda 21.810 dinara)

Za dodatne informacije o paketu, rezervaciji i našim uslugama možete dobiti pozivom na 011/40-80-143 ili 063/355-085.

Vreme je za promenu. Čekamo vas!

063355085
track