Zatezanje kože uz Exilis Elite i vraćanje mladalačkog sjaja
Add more content here...

Mnogi kažu „godine su samo broj“, a mi ćemo se složiti sa tim. Iako upravo te godine, odnosno starenje, ostavljaju najveće tragove na koži – stvaraju se bore, koža se opušta i gubi vremenom elastičnost i sjaj, mi znamo kako upravo te promene da zaustavimo. Ono što je važno, neinvazivnim i bezbolnim metodama. Jedna od njih je tretman Exilis Elite. Zatezanje kože je uz njega moguće a mladalački izgled se ponovo vraćaju na vaše lice i telo.

Kako?

Exilis Elite je uređaj najnovije generacije u svojoj kategoriji, koji kombinuje ultrazvuk i radiofrekventnu terapiju. Cilj je efikasno, bezbedno i bezbolno nehirurško preoblikovanje tela, uklanjanja masne naslage, zateže kožu lica i tela, a koristi tehnologiju radiofrekvencije za zatezanje kože i poboljšava proizvodnju kolagena i elastina.

ZATEZANJE KOŽE SA EXILIS ELITE TRETMANOM

Exilis Elite je tretman za preoblikovanje lica i tela. Koristi se za smanjenje opuštene kože, bora, celulita i upornih masnih naslaga. Prednosti ovog tretmana jesu te što se može koristiti na bilo kom delu tela, od glave do pete, neinvazivan je, bezbolan je, efikasan i ne traje dugo.

KAKO RADI EXILIS ELITE?

Exilis Elite zatezanje kože podrazumeva tehnologiju radio frekvencija za ciljanje određenih delova tela, dok istovremeno kontroliše količinu energije usmerenu na jednu oblast. Exilis Elite fokusira i šalje toplotu duboko u kožu, dok koristi rashladnu tehnologiju kako bi pružio maksimalnu udobnost tokom tretmana.

Kada toplota prodre kroz kožu, okolne masne ćelije se pregreju i na kraju umiru. Te masne ćelije se zatim ispiraju kroz limfni sistem. I što je još važnije, toplota stimuliše proizvodnju kolagena, koji zateže kožu, smanjuje bore i vraća volumen nazad u kožu.

KOME SE PREPORUČUJE EXILIS ELITE TRETMAN?

Ovaj tretman je pogodan za svaku odraslu osobu koja ima problema sa opuštenom kožom, borama, lošom cirkulacijom, ili upornim masnim naslagama koje ne mogu da reše vežbanjem.

Dok se s druge strane ovaj tretman ne preporučuje ako ste trudni, imate duboke ožiljke na licu ili implantat, kao što je na primer pejsmejker.

KAKAV REZULTAT MOŽE DA SE OČEKUJE?

Rezultati se razlikuju u zavisnosti od tretiranog područja i samog stanja tog područja, ali obično, potrebno je oko 90 dana da vaše telo proizvede kolagen nakon tretmana. Iz iskustva, mnogi klijenti osete poboljšanje i nakon prvog tretmana.

Kada je u pitanju gubljenje masnih nalaga i obima, rezultati obično traju oko 2 godine sve dok se telesna težina održava.

DA LI JE POTREBAN OPORAVAK NAKON TRETMANA?

Nije potreban oporavak nakon Exilis Elite tretmana. Odmah možete nastaviti sa normalnim dnevnim aktivnostima, jer na koži nema vidljivih tragova procedure.

KOLIKO TRETMANA JE POTREBNO ZA REZULTAT?

Broj tretmana će zavisiti od područja koje se tretira, stanja kože, starosti i željenih rezultata. Takođe, važno je da napomenemo da je trajanje tretmana različito. Ono zavisi od broja tretiranih regija, a tretman svake regije traje obično 15-ak minuta.

Potrebno je uraditi 4 tretmana u seriji. Pauza između tretmana je od 7 do 14 dana. Serija se može ponoviti nakon 6 meseci do godinu dana

Sve dodatne informacije o našim tretmanima i besplatne konsultacije možete dobiti pozivom na broj 011/40-80-143 ili 063/355-085.